Våre dyktige konsulenter i Trondheim og Verdal deler gjerne våre beste tips, og skreddersyr drømmereisen for deg og dine. Våre ansatte har spesialisert kompetanse, og vi har til sammen opplevd store deler av verden. Kontakt oss for en hyggelig ferieprat og et uforpliktende tilbud!

Sol og bad

Ønsker du å samle gode opplevelser med storfamilien, eller en avslappende uke med kjæresten? En ferie i sol og varme, er noe som aldri går av moten. Vi tilbyr alle de store turoperatørene, og skreddersyr også egne pakker med rutefly, aktiviteter og hotell/feriehus.

Kontakt oss

Cruise

Cruise er en utrolig fin reisemåte om man ønsker å oppleve mye i løpet av én og samme reise. Om du ønsker et eksotisk cruise i Karibia, en eksklusiv yacht-ferie i Middelhavet eller en vakker rundreise med Hurtigruten, bistår vi deg mer enn gjerne.

Royal Caribbean-tilbud frem til 31. mai:
Frem til og med 31. mai gir vi i G Travel Trøndelag en rabatt på kr. 1 000,- per lugar ved bestilling av cruise med Royal Caribbean. Tilbudet gjelder på alle seilinger verden rundt og på alle lugartyper.

Priseksempel på 1-ukes cruise i Karibia i februar 2025 med Symphony of the Seas: kr. 11 036,- per person

Priseksempel på 1-ukes cruise i Middelhavet i september 2024 med Oasis of the Seas: kr. 14 947,- per person

Kontakt oss

Aktiv ferie

Kombinasjonen av opplevelser, aktivitet og god mat og drikke, er noe stadig flere søker i ferien sin. Uansett om det er fjellturer, sykling, yoga eller ski som ligger ditt hjerte nærmest, hjelper vi gjerne til med å tilrettelegge din aktive ferie

Kontakt oss

Fotballreiser

Har du drømt om å se oppleve El Clasico på mektige Camp Nou, se favorittlaget i en avgjørende kamp eller om å oppleve stemningen på de engelske fotballtribunene? En fotballreise kan by på opplevelser man aldri vil glemme, og vi skreddersyr alltid reisen for deg og dine!

Les mer

Storby

Drømmer du om å oppleve tempoet i New York, det yrende folkelivet i Tokyo eller en helg med shopping i London? Hva med å se antikkens Roma, arkitekturen i Barcelona eller en helg med kultur og kulinariske opplevelser i Paris? En storbyferie kan anbefales på det varmeste!

Kontakt oss

Norgesferie

Man behøver ikke nødvendigvis reise utenlands for å få store reiseopplevelser. Vårt langstrakte land byr på attraksjoner i verdensklasse, med Lofoten, Jotunheimen og Geirangerfjorden som noen av mange høydepunkt. Vi bistår gjerne med å tilrettelegge din neste Norgesferie.

Kontakt oss